lite bilder

hej!
Det var en stund sen som jag la ut lite fotade bilder men jag har fotat rätt mycket så här kommer massor med bilder;)


en "blåbärsblomma" hehe mitt namn på den men det heter säker något helt annat

en fin gul blomma

En söt fjäril!:P

fina vit.. vad heter dom nu igen?? aja det e iallafall blommor

En sånhär rubik´s kub e så himmla irriternade dom går inte att lösa och kollar man på youtube fattar man inget (eller iallafall inte jag..)Och jag kommer antagligen aldrig klara den min kompis Amanda (www.submarinee.blogg.se) försökte lära mig. men som ni ser så e det bara en enda röra.. Några tips? säg till isåfall:)

Fantasy

Jag har ingen fantasi idag!! Det tog jättelångtid att bara hitta på vad jag skulle rita  och så. Jag har ingen inspiration så det blev en lite slarvig bild men det kommer vanliga fotade bilder senare.
hehe:P lite udda men aja nu måste jag göra läxor och fota lite


Ritar

Hej gissa vad jag gör:P jag ritar:) Jag lägger ut bilden senare när den e klar plus lite andra bilder amanda
(www. submarinee.blogg.se) var här i Fredags och vi tog massor med bilder:D.  Det e såå skönt för jag samlar ihop pengar till att köpa en vanlig bra kamera óch jag la ut en gammal mobil på blocket för 300 och nu ska en komma och kolla på den! Hoppas att den köper då har jag myckeet pengar!:P Det kan man kalla en succsé! Jag köper alltid massa krimskrams för mina pengar;)  vet ni vad det värsta är?? Att jag absolut inte behöver det (oftast e det så allafall;P) Men nu ska jag forsätta att rita och lyssna på musik just nu lyssnar jag på James Blunt- I really want you:) den e bra:P hörs senare
L ä g g   g ä r n a  t i l l   b l o g g e n   p å   b l o g l o v i n ! : )


den "fina" bilden

heej jag sa ju att jag skulle måla lite och det har jag gjort och nu har jag suttit i några timmar (tror jag..) och målat och d´jag satt jättelånge och höll på med en tjej som jag blev så nööjd med fast hon var inte klar sen råkade jag trycka på någon skum grej så att allt försvann och började om igen sen blev det så med den med. och då tog mitt tålamod slut så jag gjorde en helt annan bild med några kaniner dock väldigt slarvig men alltid något.
hehe:P
Imorgon ska jag ha innebandycup så vi får se ag kanske ritar något då. Den gången lite finare..

Försöka..

Hej! Nu ska jag försöka att måla lite vi får se hur det går;) blir det bra kommer jag lägga upp det:)
Benjamin!:) tog den för några dagar sen den blev ganska suddig men Benjamin e ingen linslus;)


Blomma


Var ute och fotade igår och såg lite violer. vad tycks?


Några löv jag råkade fota. Skulle bara kolla för kameran blev konstig för den tog inga bilder så jag prövade att fota någonstans och då blev det så:P

Filip (min lillebror) blåste såpbubblor och jag fotade.:)
                                                                                    Kommentera gärna vad ni tycker!


Första inlägget

Hej, den här bloggen kommer vara en fotoblogg där jag (anna 11 år:P) kommer lägga ut bilder och så. Även skirva lite till bilden.

Benjmain min lilla katt. Fast ögonen ser lite konstiga ut.. men han luktar iallafall på en liten blomma.  Vi hörs imorgon då ska min kompis komma och kanske fota lite grann. Vi hart en blogg tillsammans som heter www.ATfoto.blogg.se kolla in där om ni vill ha mera bilder.

bloglovin Hej jag heter Anna och är 12 år. Jag gillar att fotografera, rita, segla, lyssna på musik m.m. Jag fotar med en Canon EOS 400D:)vill du läsa mer om min kamera?:P Tryck här
KATEGORIER
LÄNKAR
ARKIV
2009
april maj JuniJuli augusti september Oktober november December